Andebryst på Trines vis.

I går lagde jeg andebryst til mannen og meg. 
Typisk var det jo at minstemann våknet akkurat i det maten var klar
til å spises, og vi måtte spise på tur. Og jeg som brukte så lang tid på hele måltidet.
Men sånn er det jo med spedbarn i hus!
Uansett - det var et fantastisk godt måltid. Og jeg vet at jeg må lage dette en gang til.

Inspirasjonen fant jeg på denne flotte matbloggen som du kan finne HER  

Selv handlet jeg bare etter hva jeg husket jeg hadde lest, og endte med å
kjøpe pastinakk i stedet for persillerot. Tror ikke det har noe å si, for jeg syns
ihvertfall det ble nydelig. Pastinakk er en grønnsak jeg må begynne å bruke mer, for en god smak.
Ellers er jeg ingen fan av balsamicoeddik, men etter at jeg fikk smakt til sausen, så ble det jo
bare veldig bra.
Eneste jeg ble litt misfornøyd med var at andebrystet mitt ble litt mye stekt. Men det blir bedre nestegang!

 

Aspargesen jeg kjøpte var så innmari tynne og små, så i stedet for å koke de 
litt først, og så steke de, så tok jeg bare å stekte de i pannen. mmmmm...
ser det ikke deilig ut?



 

Én kommentar

Nam, det så fantastisk godt ut:)

Skriv en ny kommentar

karolinehaukaas

karolinehaukaas

25, Sarpsborg

Er mamma til verdens vakreste prins på to år, og har et lite knøtt på vei som er ventet tidlig i januar. Jeg er gift med verdens beste mann, og virkelig elsker familien min.

Kategorier

Arkiv

hits