God jul? Nå alt..

Det er liksom greit at vi nå har kommet godt inn i november, er jo ikke mange dagene til vi er halvveis i denne måneden også. Men allikevel er det jo en god del dager igjen til advent, og en god del dager igjen til jul.
(plutselig tar jeg alt med knusende ro.)
Det er jo alltid noen som virkelig elsker dette med jul, og kanskje ikke helt klarer å vente. Som f.eks noen som bor i nærheten her. Der er det allerede adventstaker i alle vinduer, julenisser, og julegardiner.
Kanskje en liten smule tidlig?
Jeg for min del har fortsatt mine limegrønne gardiner oppe, og tenkte jeg snart skulle få ut fingeren å få kjøpt meg noen nye. Kanskje røde?
Jeg er gjerrig, skikkelig gjerrige.. Er det fordi jeg har vestlandsblod?  Har ikke lyst å bruke en formue på nye gardiner, men har på en annen side veldig lyst på nye.  Jeg kastet nemlig alle de andre gardinene jeg hadde. De var bleket av solen. Ikke så fine lenger, og jeg hadde skikkelig lyst på en forandring. Nye gardiner til soverommet er kjøpt, og de blir byttet med en gang jeg har nye til stua.

Jeg har ikke noe i mot julen, er faktisk veldig glad i den.
Syns det er ekstra koselig nå som vi har barn, for da blir det skikkelig artig å feire jul. Det er alltid en liten en som
blir overrasket og veldig glad. Og jeg elsker den kosen vi kan ha i julen, som familie.
Selv venter jeg nok  et par uker til før jeg pynter opp, og gjør i stand. Jeg har allerede kjøpt inn et pepperkakehus, og gleder meg til å sette det sammen, og pynte det sammen med guttene mine. Og jeg har handlet inn ting til mozartkuler, og til å lage egne julekort. Skal faktisk ut i helgen og få tatt et skikkelig bilde av Jonathan.. Tenk, neste år er det to barn som skal pryde julekortene.
Men adventstakene skal jeg vente litt til med.Tror faktisk jeg trenger et par nye der også.
Jeg gleder meg til jul, men gjør meg ferdig med en farsdag og en bursdag før jeg setter skikkelig i gang.
Jeg har allverdens (!!!) med tid!  

 

Håper alle får en fin førjulstid, og nyter tiden med julegavehandling, og all kosen som hører julen til! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

karolinehaukaas

karolinehaukaas

25, Sarpsborg

Er mamma til verdens vakreste prins på to år, og har et lite knøtt på vei som er ventet tidlig i januar. Jeg er gift med verdens beste mann, og virkelig elsker familien min.

Kategorier

Arkiv

hits