STOLT!

Jeg er så utrolig stolt over meg selv. Tenk at jeg helt alene klarte å få i gang
symaskinen min. Bare med hjelp av instruksjonsmanualen.. Haha.. JA jeg har lest den, og det kom godt med.
Sikker på at jeg kommer til å ta den fram flere ganger. Har faktisk lagt den lett tilgjengelig ved syplassen min i stua.

Planen min var å sy en vimpel til rommet til Jonathan, noe jeg var skeptisk til at jeg kom til å klare. Men etter litt veiledning av ho mor, så klarte jeg det jammen veldig fint.Fargene ble selvfølgelig blå, for det er det gutten virkelig liker. 
Så en er med blå striper, en med stjerner, og en som er helt blå. Veldig veldig fornøyd! 

Så hadde jeg en plan nr to, og det var å sy to nye trekk til to gamle sofaputer. Putene har jeg hatt liggende på loftet i evigheter, for det var rett og slett altfor mange puter til sofaen, og de jeg har skal være stoooore.. :) Putene er ensfarget blå på baksiden, har trykknapper, og treknapper til pynt. 

Jonathan skryter av at det er PAPPA som har gjort rommet hans fint med vimpel. For det var jo nemlig pappa som festet vimpelen. At mamma faktisk har laget den har han ikke fått med seg. Hehe.. Virkelig verdens vakreste lille skatt! 

Neste prosjekt er å bruke opp litt av stoffet som er igjen, så skal ikke se bort i fra at jeg kanskje syr en litt stor J, for Jonathan. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

karolinehaukaas

karolinehaukaas

25, Sarpsborg

Er mamma til verdens vakreste prins på to år, og har et lite knøtt på vei som er ventet tidlig i januar. Jeg er gift med verdens beste mann, og virkelig elsker familien min.

Kategorier

Arkiv

hits