FRUSTRERT...

Blir stadig overrasket over hvor lite alvorlig man kan bli tatt når man er gravid.
Som f.eks forrige uke, når jeg var hos jordmor, så viste urinen min at jeg mest sannsynlig har en urinveisinfeksjon. Jordmor (som er verdens herligste dame) sendte meg til legekontoret slik at de skulle sende den til dyrkning. Jeg leverte den, og sa spesifikk at den skulle sendes til dyrkning. Fikk beskjed om å sette meg ned å vente (!!!), og etter litt, ble jeg kalt bort igjen, og fikk beskjed om at det var noe i urina mi..!! Ja, og det visste jeg jo, for det fortalte jordmor meg nettopp.


Ble sendt hjem og fikk beskjed om at jeg skulle få en tlf. om hva som skulle gjøres videre.
Dagen etter ringen legesekretæren og ber om en ny urinprøve, som skulle sendes til dyrkning. (!!!! Herregud, er ikke det gjort enda???) Jeg leverte en med en gang, og dette var på fredag, og skulle få tlf i går om hva resultatet var, slik at jeg kunne få riktig medisin med en gang. Fikk aldri noen tlf i går, så bestemte meg for å stikke innom etter at minsten var levert i bhg i dag.

Fikk beskjed i dag at de har funnet bakterievekst i urinen min, men at jeg skal levere en ny prøve om en ukes tid igjen. (!!!) UTEN å få noen form for behandling for dette i det hele tatt. JEG ER FRUSTRERT. Fortalte damen hva jeg mente om saken, og at hun skulle snakke med legen når ho var ledig. Og at hun skulle ringe meg.
Hun ringte meg nettopp, og sa at nei, du får ikke noe for det, du må levere ny urinprøve om en ukes tid. Og du får ikke noe for det siden du ikke har vondt!
Er de egentlig klar over at hvis jeg går med urinveisinfeksjon over lengre tid, uten behandling for det, så kan fødselen faktisk settes i gang, det kan være fare for for lav fødselsvekt hos barnet, og jeg selv kan faktisk utvikle nyrebekkenbetennelse. Jeg er faktisk ganske langt ut i svangerskapet, men hverken knøttet i magen, eller jeg er klar for noen fødsel enda. Herregud jeg er egentlig ganske sint.
Må jeg faktisk levere en prøve og si at jeg har dritvondt? Må jeg lyve for å få en behandling? Jeg sitter her å vurdrer å faktisk gjøre det om et par dager.. Tenk om fødselen starter, det blir da garantert en sak ut av dette. For dette mener jeg er feilbehandling!
Det er faktisk ganske normalt å ha urinveisinfeksjon UTEN symptomer når man er gravid... !

Noen som har noen tips til hva jeg skal gjøre? Vil liksom ikke bruke legevakten til noe som faktisk legesenteret mitt og legen kunne gjort noe med. Og jeg som til nå har hatt en skikkelig alright lege, og kommet litt på gli med EN av de legesekretærene som er der. Etter ganske lang tid..

 

3 kommentarer

Marlene

04.10.2011 kl.11:04

Har du sagt ifra til jordmoren din? Kanskje hun kan ringe legen din? Jeg gikk hele svangerskapet uten UVI, så har ikke vært borti det samme, men vet jo godt at fødselen kan starte tidligere! Dette må du få gjort noe med! Lykke til!! :-)

Alice

04.10.2011 kl.11:45

Huff da! Dårlig behandling! Skriv innlegg bakpå avisa ;)

Håper det ordner seg for deg og at du får den behandlingen du trenger! Teit at noen skal gå til skade før det skjer noe, det gjør meg irritert!

Lykke til vakre deg! :)

Fru Hoskelsen

04.10.2011 kl.14:14

Frustrerende! Dårlig gjort. Man føler seg både sint & lei seg av sånt.

Skriv en ny kommentar

karolinehaukaas

karolinehaukaas

25, Sarpsborg

Er mamma til verdens vakreste prins på to år, og har et lite knøtt på vei som er ventet tidlig i januar. Jeg er gift med verdens beste mann, og virkelig elsker familien min.

Kategorier

Arkiv

hits