Seibiff med løk.. mmm

Idag har jeg laget skikkelig deilig middag. Ihvertfall syns jeg og minsten det, mannen derimot er ikke veldig begeistret for fisk. Men noen ganger så må vi bare ha det.
Og idag ble det seifilet. Kjøpte med meg hjem fra jobb i går, og kjøpte nok til to ganger. Er nemlig på tilbud denne uka.
Så halvparten ligger i fryseren, til en ny middag om ikke lang tid. Tipper mannen er ekstra glad for det!
Men mannen har ikke smakt maten enda pga overtid, så kanskje han syns det er skikkelig godt..Jeg stekte løken bare gyllen idag, for syns det er best. Er nemlig ikke superglad i stekt løk, men det hører jo til.
Fisken vendte jeg i melblanding som jeg hadde salt og pepper i, og stekte i margarin. Tilbehøret er så enkelt som kokte poteter, kokte gulrøtter og lofoten fiskesaus fra toro. Mange som bruker brun saus til sei vet jeg, men det syns jeg bare passer til kjøttkaker og denslags.! Så det så..


Jonathan spiste masse fisk, potet og saus. Og litt gulrot.. Flinke gutten min.

 

5 kommentarer

Madde K.K

28.09.2011 kl.18:22

så søt!

Mette

28.09.2011 kl.18:23

Bli medlem på gosupermodel her: http://no.gosupermodel.com/tscinv/B3Netb6NldGfEKow

Handler om alt vi jenter er interrisert i! :) Og hvis du kjeder deg, er dette ett utrolig godt tidsfordriv ;)

Klem <3

mrsjensen

28.09.2011 kl.18:30

Fisk er jo bare kjempe godt, men har selv en mann som ikke er så veldig glad i det. Jeg lurer det inn likevel fordi hvis jeg skal lage maten så har jeg retten til å bestemme også ;O)

karolinehaukaas

28.09.2011 kl.19:29

mrsjensen: Ganske så enig med deg der. Jeg står stort sett for matlagningen, og når jeg har lyst på fisk, så lager jeg det! Hehe.. Han klaget forresten ikke på maten, men sa heller ikke noe.. Hehe.. er standard når det er fisk! Hehe..

Pernille

28.09.2011 kl.20:21

Så flink han er :) Og ikke minst søt..

Skriv en ny kommentar

karolinehaukaas

karolinehaukaas

25, Sarpsborg

Er mamma til verdens vakreste prins på to år, og har et lite knøtt på vei som er ventet tidlig i januar. Jeg er gift med verdens beste mann, og virkelig elsker familien min.

Kategorier

Arkiv

hits