Litt av hvert.. og ganske så mye.. Tilogmed magebilde!

Tenk, det er snart helg igjen. Tiden bare raser avsted. Plutselig er det jul, og plutselig er det en liten skatt til i familien vår.
Ja tenk, snart er vi en familie på fire, og det før jeg har fylt mine 25 år. Det er rart, men det er deilig. Jeg koser meg virkelig med de fantastiske guttene mine, og hele den flotte familien min. Alle de som står meg nær.


Babyhuset idag 24+6 uker.


I dag skal jeg på jobb, og tenkte å bruke tiden før jobb til å bare slappe av. Er nok greit å ha litt energi til jobb, og ikke bruke opp energien på husarbeid idag.
Tenkte at jeg skulle strikke litt, og bare kose meg i sofaen. Deilig.

Før helga kjøpte jeg meg en ny orkide til samlingen min. Jeg virkelig elsker de flotte blomstene, nå mer enn noen gang. De blomstrer og dør, og plutselig skyter de nye skudd, det er fantastisk.
I stua nå har jeg 7 orkideer. 5 av de blomstrer, en skyter nytt skudd, og den siste er akkurat ferdig med å blomstre. Det er så herlig. Og mannen syns nok jeg er over middels intr. i at de trives og har det godt. hehe..


Den siste i samlingen. Og ja, jeg har nok lagt min elsk på de hvite og de lilla.. hehe..
Men jeg elsker virkelig disse blomstene uansett farge!

 

5 kommentarer

Pernille

22.09.2011 kl.11:39

Fine magen :) Jeg elsker også orkider, fineste blomstene som finnes :)

karolinehaukaas

22.09.2011 kl.12:18

Pernille: Hehe.. takk.. Tenk, det er bare 3 uker forskjell på oss sånn ca.. ;) Vakker mage du også Pernille! :)

Ja, de er kjempeflotte..Elsker de virkelig!

Alice

22.09.2011 kl.16:38

Jeg kom inn i en blomsterbutikk for litt siden og da stod det noen orkideer der og de var knall blå! De så nesten uekte ut, men de var visst ekte og naturlige..

karolinehaukaas

22.09.2011 kl.21:32

Alice: Mamma kjøpte en slik til naboen sin, og de er kule. Den blir hvit neste gang den blomstrer. De har bare sugd til seg konditorfarge på en måte.. :)

Alice

24.09.2011 kl.23:04

Kult da :)

Skriv en ny kommentar

karolinehaukaas

karolinehaukaas

25, Sarpsborg

Er mamma til verdens vakreste prins på to år, og har et lite knøtt på vei som er ventet tidlig i januar. Jeg er gift med verdens beste mann, og virkelig elsker familien min.

Kategorier

Arkiv

hits