Knøttet, loftet, strikking.. tja!

Lille knøttet i magen er mye mer aktiv enn hva Jonathan var på denne tiden når han lå i magen.
Det sparker hele tiden, og det er lettere å kjenne liv.
Jonathan lå bak morkaken, siden den var festet på fremre vegg, så det var vanskelig å kjenne spark. Men lille knøttet i magen ligger også bak morkaken, men jeg kjenner sikkert mer liv fordi jeg nå vet hva jeg skal kjenne etter. Er egentlig ingen tvil om at det er liv i denne krabaten. Hele døgnet de siste par dagene.. Det er så deilig!!!

Formen er upåklagelig, selvom jeg sliter med ryggvondt og har en begynnende bekkenløsning.
Jeg jobber bare 50% nå, og det hjelper stort på ryggvondten. Så fram til jeg går i permisjon jobber jeg forhåpentligvis såpass, klarte det ihvertfall sist.

Jeg storkoser meg hjemme de dagene jeg har fri, og nyter å være med de to fantastiske guttene mine. Det er deilig å være samlet som familie flere dager i uken, og det er deilig å være hjemme når de kommer hjem.


Loftet er fullt av masse ting som skal kastes, ryddes, sorteres og vaskes. Masse babyklær som skal finnes fram etterhvert å vaskes og legges på plass i kommoden. Det er så stas.
Egentlig var planen å fortsette der oppe i dag, men jeg har mer lyst til å drikke deilig te og strikke ferdig et teppe jeg begynte på for lenge lenge siden. Kan jo være greit å bli ferdig med det, sånn at jeg kan strikke en ting til lille knøttet.

Tepper jeg strikke nå er et likt som dette, bare at det er i sort og grått. Det er et sånn meganøste, og det er jo rimelig praktisk. ;)Tenkte å kanskje strikke et teppe til lille knøttet også, er fortsatt ikke så veldig dreven på den strikkingen, så må liksom gjøre noe som er litt enkelt.
Men om noen har noen ideer om enkle ting jeg kan strikke, så blir jeg jo glad for alle tips!

Nå skal jeg fortsette på teppet, og kose meg fram til jeg skal hente verdens beste lillegutt i barnehagen..

4 kommentarer

Elisabeth Ingeborg

06.09.2011 kl.19:32

Luer e egentlig ganske enkle å strikke, og vesta som man trykke over haudet...Men va ikkje du med i hekle mafiaen på fhs? :)

karolinehaukaas

07.09.2011 kl.08:04

Elisabeth Ingeborg: Nei var nok ikke med i den gjengen.. ;) hehe... skulle ønske, men hekle kan jeg virkelig ikke.. :(

Skal se hva jeg kan få til nå da.. :) Takk for tips!

Ida

07.09.2011 kl.21:54

Å... Det pleddet så bare helt nydelig ut!!!

Så flink du er:)

karolinehaukaas

08.09.2011 kl.08:29

Ida: Takk! :) Det er kjempedeilig. Ganske tynt, men allikevel veldig varmende.. :)

Skriv en ny kommentar

karolinehaukaas

karolinehaukaas

25, Sarpsborg

Er mamma til verdens vakreste prins på to år, og har et lite knøtt på vei som er ventet tidlig i januar. Jeg er gift med verdens beste mann, og virkelig elsker familien min.

Kategorier

Arkiv

hits