En god start..

 Hvor koselig er det ikke å komme i barnehagen når du leverer minsten, og en av de ansatte gir deg en god klem fordi de har fått vite at du er gravid. Ahhh.. det gjorde dagen for meg.
Etter en lang og litt småkjip dag i går, så var dette en fantastisk start på en helt ny dag.


Dette er virkelig en superduper barnehage. Jeg er sååå sinnsykt fornøyd.

Dagen idag skal tilbringes hjemme, med te, strikketøy, og et prosjekt jeg skal sette i gang idag. Nemlig begynne å rydde på loftet. Det trengs!
Skal finne fram og sortere barneklær, sånn så jeg etterhvert kan begynne å vaske litt. Og jeg er sikker på at jeg finner masse der oppe som bare kan kastes. Spennende.

Ellers så har lille knøttet i magen det veldig bra. Det blir mer og mer liv for hver dag, og det er deilig å være gravid. Selvom det denne gangen har vært tøffere å godta at kroppen forandrer seg.
Noka er mer eller mindre kuttet ut, men jeg gleder meg allerede til å begynne litt igjen på nyåret. Vet at det funker bra, og vet at når jeg kombinerer det med trening blir det smæshing. Treningssenteret blir nytt, større og bedre i oktober, så gleder meg stort til å begynne å trene skikkelig i mars 2012 :)

Nå skal jeg finne tekoppen og nyte stillheten litt, før jeg setter i gang med litt av hvert, i mitt passe raske tempo.

Litt bilder fra mobilen..


 

Én kommentar

Annette Olavesen

05.09.2011 kl.18:58

Så fin blogg du har :-) Hvem barnehage er det?

Skriv en ny kommentar

karolinehaukaas

karolinehaukaas

25, Sarpsborg

Er mamma til verdens vakreste prins på to år, og har et lite knøtt på vei som er ventet tidlig i januar. Jeg er gift med verdens beste mann, og virkelig elsker familien min.

Kategorier

Arkiv

hits