Tre søte barn <3

Idag har vi hatt besøk av et vennepar, og de to jentene dems.
Vi har kost oss med vafler og hjemmelaget jordbær og bringebærsyltetøy. Utrolig deilig var det- syns ihvertfall jeg.

Barna koste seg masse sammen, etter at alle var blitt varme i trøya, og etter at det var greit for Jonathan og dele lekene sine med andre. Ikke så lett å forstå det der når man er liten gitt.. Men det er stadig muligheter for å øve seg.

Det var tre herlige barn som satt i sofaen og så på Brannmann Sam på pc'n, og med hver sin kjærlighet var det superstas.

Alle tre satt fint og fulgte med, men plutselig var det ei lita jente som sovnet, samtidig som
hun spiste opp resten av kjærligheten sin. Det var bare helt herlig å se på..

Herlige lille jenta.. <3Regnet plasker ned ute, og jeg nyter de siste minuttene av ferien min. I morra tidlig kl 7 er jeg tilbake på jobb, og klar for å gjøre en innsats igjen. (Nesten klar ihvertfall.)
Skal bli godt for minstemann og komme i barnehagen igjen, merker at han har veldig godt av å være der, og at aktivitetsnivået er helt annet der enn hjemme. Men vi har hatt 3 fantastiske uker sammen, og kost oss hver eneste dag.
Mannen har en uke til med ferie, og skal fortsette litt med huset. Krysser fingrene for at han får noen dager med pent vær, noe som ser lite lovende ut for tiden. Har nemlig regnet konstant i hele dag. HURRA FOR SOMMEREN!
2 kommentarer

Alice

18.07.2011 kl.12:55

Håper du hadde en fin førstedag på jobb etter ferien :)

karolinehaukaas

18.07.2011 kl.21:59

Alice: Var en fin dag.. Men merket det godt i beina at det var noen uker siden sist. ;)

Skriv en ny kommentar

karolinehaukaas

karolinehaukaas

25, Sarpsborg

Er mamma til verdens vakreste prins på to år, og har et lite knøtt på vei som er ventet tidlig i januar. Jeg er gift med verdens beste mann, og virkelig elsker familien min.

Kategorier

Arkiv

hits