11.jul.2011

Her om dagen hadde vi sommerkoteletter til middag. Koteletter i seg selv er noe vi har veldig sjeldent, men er jo egentlig ganske så godt.Stekte bare kotelettene i panna, og serverte med den ukjipe risen. (ris med tomat og rødløk)
Og en kjempegod soppsaus som jeg har kjøpt i sverige.. Faktisk mye mye mye bedre enn Toro sin.
Kraftigere smak, men savner kanskje litt biter av sopp, så neste gang jeg skal ha den sausen skal jeg tilsette til fersk stekt sopp i sausen. Nam!!


Blir dårlig med grilling her hos oss denne sommeren. Rett og slett fordi jeg syns det er skikkelig kjipt å sitte å spise ved et mini mini bord, og fordi vi ikke har noen spesiell plass og sitte. Skulle egentlig bygge veranda i år, men så ble det ikke akkurat slik som vi hadde tenkt allikevel.
Huset har i stedet fått to strøk maling, og snart er det meste ferdig. Mangler bare ny maling på muren, litt stilig beis på trappen, og et vindu som skal gjøres ferdig.
Er deilig å se at man begynner å nærme seg et mål, også får vi ta alt annet neste vår/sommer.
Det er mye spennende som skjer framover, så det er mye å glede seg over og til. :)
Ønsker meg forresten nye hagemøbler, så hvis noen kommer over noe stilig, brukt/nytt til en billig penge, så blir jeg glad for tips.
Er forresten ikke vanskelig, om møblementet f.eks trenger et strøk med maling eller to! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

karolinehaukaas

karolinehaukaas

25, Sarpsborg

Er mamma til verdens vakreste prins på to år, og har et lite knøtt på vei som er ventet tidlig i januar. Jeg er gift med verdens beste mann, og virkelig elsker familien min.

Kategorier

Arkiv

hits