Svinekjøtt - igjen!

Går for tiden mye svinekjøtt her hos oss. Vi er begge innmari lei kylling, så derfor svin.På søndag lagde jeg dette til middag.
Fløtepoteter (fra sverige, sinnsykt gode, så gode at hjemmelaga er bortkastet), svin indrefilet surret med bacon, grillede plommetomater og paprika.
 Kjøttet ble en smule tørt, men neste gang blir det perfekt igjen.. Glemte meg nemlig litt bort. Sånn skjer i blandt.
Syns at tomat og paprika blir sinnsykt godt når man har de i ovnen på høy varme og grill i 30 min. Kunne gjerne hatt litt hardere varme, men da hadde det gått skikkelig ille med kjøttet, for hadde det i samme formen.
Vanligvis pleier jeg å fylle svinekjøttet med kremost eller tomatpesto, men lysten var ikke der i går, og jeg gikk for den lettvinte løsningen. Angret jo egentlig litt når jeg kjente at jeg fikk kjøttet litt tørt. Hadde nok vært mye saftigere om det var noe stæsj inni.

Håper på skikkelig grillvær framover, for kjenner jeg har skikkelig lyst på en grillet entrecote en dag. Nam, det er godt! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

karolinehaukaas

karolinehaukaas

25, Sarpsborg

Er mamma til verdens vakreste prins på to år, og har et lite knøtt på vei som er ventet tidlig i januar. Jeg er gift med verdens beste mann, og virkelig elsker familien min.

Kategorier

Arkiv

hits