Bananmuffins

I dag har jeg og Jonathan hatt bakedag. Ble ikke voldsomt mye baking, men det holder med å bake en ting av gangen.
Vi kjøpte litt ekstra bananer på butikken idag, og lagde derfor bananmuffins.



OPPSKRIFT:

4 egg
4 dl sukker
Dette piskes stivt, eller hvitt. Til en skikkelig kraftig eggedosis.

1 l hvetemel
4 ts vaniljesukker
4 ts bakepulver
Siktes i bollen med en sikt, føler at røra ikke blir så tung når jeg sikter.

4 dl melk
8 ss smeltet smør/margarin
Blandes sammen med alt det tørre, og mikses til en klumpfri røre.

3-4 passe store bananer
Hakket sjokolade (om ønskelig)
Mos bananene med stavmikser eller med en gaffel, og bland det til slutt
inn i
røra, sammen med sjokolade.

Hell det i muffinsformer, eller lag evt. en liten langpannekake.

Jeg lagde 12 Amerikanske muffinser
6 store muffinser og 6 vanlige/små muffinser.




OPPSKRIFT TOPPING:

1 boks philadelpfiaost light
3 dl melis
2 ss sitronsaft

Bland alt sammen for hånd, eller med en mikser, sett kaldt så kremen blir litt fastere, og legg så toppingen på avkjølte muffins. mmmm.. deilig, men veldig mektig!



Har du forslag til annen topping blir jeg innmari glad. Morsomt å ha litt forskjellig å variere i. 

Én kommentar

Elisabeth Ingeborg

27.06.2011 kl.23:39

Ahh, bananbakst e godt, men trur ej åt mej leide på det når ej va mindre. He dessverre ingen forslag til topping! :S

Skriv en ny kommentar

karolinehaukaas

karolinehaukaas

25, Sarpsborg

Er mamma til verdens vakreste prins på to år, og har et lite knøtt på vei som er ventet tidlig i januar. Jeg er gift med verdens beste mann, og virkelig elsker familien min.

Kategorier

Arkiv

hits