Kalkunstek

I går var det søndag, og den dagen i uken jeg syns vi bør samles rundt bordet
til en felles middag alle tre.
Ofte har det lett for å bli til at mannen og jeg spiser sent, slik at vi får denne lille "kosen" i
løpet av dagen, men det er vel så viktig at vi spiser sammen alle tre, slik at vi får en
litt fast rutine på akkurat dette med middagsspising.
Og jeg tror at Jonathan syns det er ekstra koselig at vi sitter sammen, og spiser samme mat.

I går fant jeg fram en kalkunstek fra fryseren, som er ferdig krydret og surret fra sverige.
Stekte den 1 1/2 time i ovnen, og hadde hjemmelaget kalkunsaus, ris og wokgrønnsaker til.



Risen kokte jeg sammen med salt, pepper og 1 ss med smør. Syns smøret gjør at
risen ikke setter seg fast i kjelen.

Sausen laget jeg på smør og meljevning, spedde med litt vann, stekesjyen til kalkunsteken, en skvett fløte, og
en skvett melk.
Smakte til med salt og pepper, og hadde i bittelitt sukkerkulør, slik at den fikk en litt penere farge.

Wokgrønnsakene var en pose fra frysedisken i butikken. Tok rett og slett bare det jeg hadde, slik at fryseren sakte men sikkert blir tømt, og er klar for å bli fylt opp ved neste lønning.



En blid og fornøyd Jonathan, som spiste masse mat. 

2 kommentarer

VaniljeMamma

30.05.2011 kl.10:48

Det så veldig godt ut!!:)

karolinehaukaas

30.05.2011 kl.11:12

VaniljeMamma:Takk, det ble veldig godt også. Er fornøyd med den.

Skriv en ny kommentar

karolinehaukaas

karolinehaukaas

25, Sarpsborg

Er mamma til verdens vakreste prins på to år, og har et lite knøtt på vei som er ventet tidlig i januar. Jeg er gift med verdens beste mann, og virkelig elsker familien min.

Kategorier

Arkiv

hits